Weer thuis
Door: Guido Versloot
Blijf op de hoogte en volg Guido
30 April 2013 | Nederland, Nieuwegein
Vanwege gecancelde vlucht van Pyongyang naar Beijing, moest ik 2 dagen eerder uit Korea vertrekken. Het afscheid van vrienden en collegae moest daarom wat aangepast en sneller plaatsvinden. Het was toch moeilijker dan gedacht, vooral omdat het besef tot mij doordrong dat het onmogelijk is om hier ooit terug te komen en mijn vrienden weer te zien.
Om niet het hele programma in de war te sturen moest ik nu 2 dagen langer in Beijing verblijven. Even lekker de toerist uithangen en van de lente genieten. Wel even wennen aan de luchtvervuiling waardoor het moeilijk ademen was en de overkant van de straat nauwelijks zichtbaar. De tweede dag was het echter prettig weer, waardoor heerlijk in mijn T-shirtje door de stad kon wandelen.
Donderdag naar Geneve om op het hoofdkantoor debriefing te hebben en toen…
Lekker naar huis! Met de KLM wat al gelijk zo’n Nederlands gevoel gaf, met o.a. stroopwafels bij de koffie. Heerlijk om zo thuis te komen.
Nu lekker bijkomen en dan maar wachten tot de volgende missie komt.
01 Mei 2013 - 08:33
Piet Optiek:
Hoi Guido, heerlijk he, toch ook wel weer fijn, thuis te zijn:) Heb je kroningsdag een beetje bekeken? wat een verschil met daar he.
Wanneer heb je tijd om eens te kletsen? Groetjes Piet
03 Mei 2013 - 21:53
Tri:
Welkom terug!
Ben benieuwd wat de toekomst gaat brengen. Opnieuw op pad?